maanantai 25. maaliskuuta 2013

Suunnittelua, suunnittelua

Ei olekaan tullut kirjoiteltua tänne pitkiin aikoihin. Syynä on jälleen kerran yksinkertaisesti se, että oikeastaan mitään ei ole tapahtunut. Käytiin katsomassa tontilla eilen; Edelleen lunta 30cm!! Tietysti meidän rakentamisen aloituksen kohdalle osui harvinaisen pitkälle venyvä talvi :). Maansiirtofirman tekijät on kyllä valmiudessa ja aikataulussa ainakin heidän mukaansa tullaan todennäköisesti pysymään.

Suunnitelmia on kyllä tässä muutaman kuukauden aikana tehty kovastikin, samoin valintoja. Eikös se mennytkin niin että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Valikoimaa on ollut kaikilla osa-alueilla runsaasti ja vertailu on ollut vähän turhankin työlästä. Keittiö tulee Nixiltä, kodinhoitohuone ja pukuhuone sekä mahdollisesti alakerran vessan kalusteet tulee Petra-keittiöiltä.  Sauna ja kylpyhuone on suunniteltuna, vessat vielä suunnittelun alla. Valaistus on jokseenkin päätettynä jo sähkösuunnitelmankin kannalta. Eteiseen ja keittiöön on löytynyt ihana iso lattialaatta ja olohuoneen parketti on ajatuksen tasolla mietittynä. Yläkerran lattian pohdinta vielä jatkuu, laittaakko sinne korkkia/parkettia/laminaattia... Toiveena olisi hiljainen ja lämmin lattia eli todennäköisesti ainakin laminaatti vedetään listasta yli.

Mies onkin sitten vastannut teknisen puolen valinnoista, ainakin maalämpöfirma alkaa olla päätettynä, sähkösuunnitelmat tehtynä jne...

Tässä vielä erittäin laadukas kuva keittiöhahmotelmasta.
Sanoivat muuten että ehkä päästään jouluksi uuteen kotiin, uskon vasta kun näen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti