lauantai 28. kesäkuuta 2014

Talokierros: Olohuone, portaat, takka

Vauva-arjessa aika kuluu nopsaan, taas on vierähtänyt tovi sitten edellisen blogikirjoituksen. Talolla ei paljoa edistystä ole tapahtunut, maalailut ja talon ulkokuoren työt vielä odottavat inspiraatiota ja aikaa. Seuraavana sateettomana päivänä olemme kyllä päättäneet aloittaa tämän kesän maalausurakan, se on yllättävän leppoisaa hommaa kunhan alkuun pääsee.. 

Esittelen nyt meidän olohuonetta, takkaa ja valmiita portaita. Olkkari on ollut suurimman osan aikaa niin kaaoksen vallassa että kuvia en ole kehdannut tänne ottaa :). Sisustuksen osalta se on myös vielä aika raakile. Paljon on vielä kesken, mm. tärkeimpänä kaikki matot vielä puuttuvat. Pikkuhiljaa lisäillään sitä mukaan kun sopivaa löytyy. 

Kuvissa vilahtaa myös meidän Alppi-takkaleivinuuni, johon ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Ehkä vielä tyytyväisempiä ollaan sitten syksyllä kun päästään takkaa kunnolla lämmittämään. Leivinuunia en ole vielä testaillut, siitä ehkä sitten lisää kunhan rohkaistun kokeilemaan.. Laitan loppuun vielä muutaman kuvan valmiista portaista, aiemmassa postauksessa portaat olivat vielä asennuksen osalta hiukan kesken.


Tulipas pimeä kuva.. Ulkona taas vaihteeksi pilvistä.. Tämä on otettu eteisestä portaiden edestä. 



Takkatilan puolelta kuvattuna..

Portaiden edestä takkatilaa kohti. Ovesta pääsee lasikuistille. 






Tässä nyt sitten odotellaan iltojen pimenemistä juhannuksen jäljiltä. Onneksi miehelläkin on vielä reippaasti lomaa jäljellä ja päästään ehkä siitä auringonpaisteesta ja lämmöstäkin nauttimaan.  Palaillaan taas!

-Kirsi

3 kommenttia:

  1. Koska blogisi seuraajille avautuu yläkerta?

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän kaunis koti teillä ja sisustettu upeasti.

    VastaaPoista
  3. Kiitos!:) yläkerta avautuu kunhan sen saa julkaisukelpoiseksi. Siellä on vielä niin paljon ylimääräistä roinaa nurkissa vaikka muutosta on jo 6kk!

    VastaaPoista